Vakgebieden
Uitgaven en mediakanalen

Organisatie

Zoeken binnen de Vakbase

Vakbase.nl is een uitgave van Vakmedianet.

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in nieuwe en gevestigde mediakanalen. Onze deskundige redacties bieden vakinformatie op maat voor meer dan 1,2 miljoen professionals in vakgebieden en branches.

Professionals vinden elkaar in onze business-to-business communities met hoogwaardige vakinformatie. Daardoor vinden zij sneller betrouwbare antwoorden op hun gerichte vragen, die oplossingen bieden voor hun informatiebehoefte van het moment.

Vakmedianet is actief met A-merken in de vakgebieden Arbeidsomstandigheden, Assurantiën, Bouw, Facility, Financieel management, Food & Horeca, HRM, Installatie, Logistiek & Mobiliteit, Management ondersteuning en Medezeggenschap. Drukbezette professionals in deze sectoren zijn voortdurend op zoek naar specifiek nieuws, regelgeving, voorbeeldmodellen, maar ook productinformatie, best practises en visies van collega vakgenoten. Alle kennis die nodig is om hun vraagstukken op te kunnen lossen vinden zij in verschillende media: tijdschriften, nieuwsbrieven, interactieve communities, vakdatabases, boeken, opleidingen & congressen: altijd het juiste medium voor een specifieke vraag.

Kortom, via Vakmedianet bereikt u meer!